Amazing TravelSkipper Kim Jakobsen
Amazing TravelSidste Nyt
sidste nyt vis

2017 01/05/2017

Amazing & Wow ligger nu på Palau hvor vi skal sejle og dykke frem til midt april hvor vi sejler til Philippines
Har du lyst kan du bidrage til sundownere ombord på de gode skibe
Amazing & WOW

Vi vil forsøge at holde traditionerne i live.
Alle bidrag er meget velkommen,
småt som stort.
På forhånd tak.
Masser af sejler hilsner - Fra Besætningen

Her..kan du give et bidrag via Mobilepay
sundowner vis

Erik (Guttenborg)   05/02/2017

En lille hilsen fra det kolde nord til Arne og Ib og selvfølgelig til resten af besætningen på bådene.

Tak for dit bidrag Erik (Guttenborg) :)

Travel Agent Juv Neri
Amazing Travel PhilippinesOm Amazing Travel
hent_G_info_for
Amazing Travel & Dive Club er en eventyr klub der laver sejlads og dykker ture ombord på sejlbåde rundt omkring i verden, PT har vi ture til bådene, WOW & AMAZING. Vi tilbyder forskellige længder af ture med meget blandet indhold dog er der speciel fokus på fede dykker oplevelser. Alle der skal ombord på enten Wow eller Amazing skal være b-medlem af Amazing Travel & Dive Club. Du bliver automatisk medlem ved tilmelding til et togt og indbetaling af depositum. Medlemsgebyr er 50 kr og gælder indtil du ikke gider mere. Du vil ved ankomst til bådene få et medlemsbevis. Medlemsgebyr bruges til at drive klubben.

Ved sejlads ude i den store verden er vi en lukket klub der sejler og dykker på livet løs. Medlemmer på tur deles om udgifterne til skibets drift også kaldet køjepenge. Skipper og gaster deles om fællesudgifterne som er mad, drikkelse, brændstof, diverse fee og myndighedernes forskellige gebyr.

Der ud over betales der pr dyk samt diverse dykker kursus.

Det er sejlads på sammenskuds basis og har intet med charter sejlads at gøre. Derfor forventes det også at du deltager i de opgaver der måtte være ombord. Vi lever tæt, så det er et socialt eksperiment, hvor det gælder om at få fællesskabet til at fungere 24/7. Det er skipper ombord der bestemmer ! men vil selvfølgelig indrage alle der sejler med i så mange beslutninger som muligt.

Alle priser kan variere alt efter hvilket togt man vælger. Priser kan ses under de enkelte togter.

1. Find det togt, du gerne vil med på. Udfyld - Jeg vil gerne med - under det ønskede togt. Tryk send og du vil herefter blive kontaktet af skipper eller Kim. Læs resten af general information her på siden.

2. Gast, Kim & skipper skal sikre, at gast kommer på det rigtige togt. Dykning er på mange togter en stor del af hverdagen, så det er vigtigt at finde ud om gasten dykker eller gerne vil lære det.

Når aftale om sejlads er indgået imellem gast, Kim og skipper, skal der ske følgende:

3. Gast indbetaler 2050 kr. i depositum som indbetales til Sparekassen Vendsyssel konto nr. 9070-1625216210. Sejler du med på mere end et togt betales der yderligere 2000 kr pr. togt i depositum. Ved indbetaling af depositum bliver du medlem af Amazing Travel & Dive Club.

VIGTIGT !! Skriv dit navn og togt nr under besked til modtager, så vi kan se, hvem pengene kommer fra. Når du har lavet overførelsen, sendes en mail til kimamazingtravel@gmail.com og du vil efterfølgende få en bekræftelse på indbetalt depositum.

4. Når indbetaling af depositum er overstået, sender du lidt info om sig selv + et billede til Kim på kimamazingtravel@gmail.com . Det skal bruges under det enkelte togt så andre kan se hvem de skal sejle med.

5. Gast må meget gerne tilmelde sig togtet på skibets facebook side som er https://www.facebook.com/Amazingtravel.dk/ . Ved at blive venner på facebook sikre vi en nemmere kommunikation imellem gaster og skipper på de enkelte togter. Der bliver oprettet en fælles tråd som gaster og skipper bruger til udveksling af flybilletter, diverse information osv. Alle gaster bliver budt velkommen på facebook, er det et problem i forhold til arbejde eller andet så husk at sig til.

1. Se aktuelle priser under de enkelte togter. Køje penge går til skibenes drift.

2. De resterende køje penge minus 1500 kr overføres til skibets konto inden ankomst. De 1500 kr betales i lokal cash til skipper en af de første dage ombord. Vi har hele tiden brug for penge til løbende vedligeholdelse.

3. Gaster og skipper deles om udgifterne til mad, diesel, benzin, gas, olie til påhængsmotor, sejl tilladelser osv. Du kan under de enkelte togter se hvad vi forventer at bruge på fællesudgifter. Regneark styrer økonomien ombord via gasterne og skippers udlæg / cash.

4. Dykning koster 130 kr per dyk inkl. BCD - regulator - vægt - tanke samt dykker guide. Gaster skal selv medbringe maske, snorkel, dragt og finner. Vi har gode forbindelser til billigt dykkerudstyr i Philippines, skriv til os hvis du har brug for hjælp til at købe noget udstyr. Dyk betales i lokal valuta ombord.

5. Der kan tages dykkerkursus ombord. Padi Open Water som er begynder kurset, hvor du lære at dykke ned til max 18 meter koster 4000 kr. det har det iøvrigt gjort siden 2001. Der er en teori bog der skal læses eller 5 små videoer der skal ses plus en lille eksamen. Det gælder ikke om at dumpe nogen, men sikre at du forstår hvad dykning drejer sig om. Ombord har du al den tid du behøver, samt privat instruktør med mere end 2000 dyk. Sikkerhed og tryghed er nøgle ordret.

Padi Advanced som er kurset efter Padi Open Water. Max dybde ned til 30-40 meter. Dette kursus består af 5 forskellige dyk, Navigation, dybde, strøm, vrag og nat dyk. Kurset koster 2500 kr.

Dykkerkursus betales til samme konto som depositum inden påmønstring eller i lokal valuta ombord. Du behøver ikke beslutte, her og nu, om du vil tage kursus eller ej. Kurserne kan tages til enhver tid ombord på WOW og AMAZING
Om Amazing Travel Philippines
Travel Agent JUV i Manila kan hjælpe dig med lokale flybilletter = billigere at købe i Philippines, afhentning eller levering i lufthavn, finde det rigtige hotel, bus & taxa transport. JUV kan også gøre dit ophold i Manila mere interessant, da hun er Filipino og kender storbyen, JUV hjælper med - not to do & what to do. Send JUV en besked på siden Amazing Travel Philippines...
Apo Reef 2016
Filippinerne
Philippines
Kite Tur 2016
Barracuda
Palau