Generel informationer

Amazing Travel & Dive Club har eksisteret siden 2001. Vi har sejlet med 100vis af tilfredse gaster og ved hvad der kræves for at alle får et godt eventyr.  

Vi organisere sejlads og dykning ombord på de 2 privat ejet sejlbåde Anaconda & WOW.

Alle der skal sejle med Anaconda eller Wow skal være medlem af Amazing Travel & Dive Club. Du bliver automatisk medlem ved tilmelding til et togt og indbetaling af depositum. Medlemsgebyr er 100 kr og gælder indtil du ikke gider mere. Medlemsgebyr bruges til administration. 

Ved sejlads ude i den store verden er vi en lukket klub der sejler og dykker på livet løs. Medlemmer på tur deles om udgifterne til skibets drift også kaldet køjepenge.  

Det er sejlads på sammenskuds basis og har intet med charter sejlads at gøre. Derfor forventes det også at du deltager i de opgaver der måtte være ombord og du skal forvente der kan blive lavet 1-2 arbejds dage for at holde skibet up to date. Vi lever tæt, så det er et socialt eksperiment, hvor det gælder om at få fællesskabet til at fungere 24/7. 

Der er brugerbetaling på dyk samt dykker kursus.

hvordan kommer jeg med ? 

Find det togt du gerne vil med på og tilmeld dig togtet på siden. Du bliver herefter kontaktet med henblik på betaling af depositum som sikre dig en plads ombord. 

  

Hvad koster det ?

Du kan under de enkelte togter se hvad det koster at komme på eventyr og hvad vi regner med at bruge på fælles udgifter. Priser kan variere fra togt til togt. Gaster og skipper deles om udgifterne til mad, diesel, benzin, gas, olie til påhængsmotor, sejl tilladelser, løn til boatman osv. Regneark styrer økonomien ombord via gasterne og skippers udlæg / cash. 

depositum & Betaling  ?

Ved tilmelding får du tilsendt en faktura på dine køjepenge + engangs medlems gebyr på 100 kr. Ved indbetaling af depositum som er 2000 kr pr person er du sikret en plads ombord på enten Anaconda eller Wow. Bemærk...Depositum bliver ikke tilbagebetalt.

 

Restbetaling af faktura senest 2 måneder inden påmønstring på båden.

 

Ved evt. afbud forsøger vi at finde en der kan overtage din plads, lykkes det IKKE bliver pengene ikke tilbagebetalt.  

Betaling af køjepenge til Sparekassen Vendsyssel  konto 9070-1625216210.

 

Husk ! skriv navn så vi kan se hvem pengene kommer fra.

Hvis du af en eller anden årsag bliver nødt til at stå af båden undervejs, får du kun dine penge tilbage, for de resterende dage hvis det lykkes at finde en der kan overtage din plads. Hvis der mod forventning opstår en situation ( ikke sket tidligere ) hvor du bliver bedt om at stå af båden, får du dine penge tilbage for de resterende dage.  

 

Dykning & kursus

 

Der er fokus på dykning på næsten alle togter og vi går efter verdensklasse dykning !

Uddannelserne spænder bredt - de retter sig mod den uerfarne, som aldrig har været under vandet, og mod den erfarne dykker med hundredvis af dyk. PADI's uddannelsesystem er logisk opbygget ud fra, hvor erfaren man er. Det er vigtigt kontinuerligt at styrke sine kompetencer og dermed blive en bedre dykker og buddy.

De fleste dyk, vi dykker er avancerede dyk og vi anbefaler at du, som minimum bliver Advanced Open Water dykker herude, hvis ikke du allerede er det. 

Rescue Diver og Dive master uddannelserne giver vigtige kompetencer, som dykker. Her lærer du bla. at hjælpe andre samt tage højde for de faktorer, som giver kompetencerne til at lede dyk på en både sjov og sikker måde. 

 

Fordelene ved at tage certifikat på båden er, at du har en dykkerinstruktør til rådighed under hele dit ophold på båden, der er kun meget få elever på et hold og instruktøren taler dit sprog. Når du er færdig med din uddannelse, så er instruktøren stadig til rådighed så du fortsætter din udvikling, som dykker, under hele dit ophold.

Hvis du skal tage et kursus ombord skal du have udfyld helbredserklæring inden du forlader Danmark. Bemærk at hvis du til et eller flere af punkterne på Helbredserklæringen svarer "JA", skal du konsultere din læge, og lægen skal skriftlig godkende dig til dykning. Download - Helbreds erklæring  

HUSK...Du skal selv medbringe maske, snorkel, finner & dragt (vi dykker i 3 mm lange ærmer). Ved sejlads i Filippinerne kan vi hjælpe med godt udstyr til billige penge, spørg skipper.

DYKKER KURSUS :

PADI Open Water - 4000 kr Læs mere  

incl. 2 dyk i pool ligende omgivelser + 4 dyk i open water + lån af materialer

PADI Advanced Open Water - 2500 kr.  Læs mere 

Incl lån af materialer. 5 forskellige dyk incl dybde - navigation - strøm - nat & vragdykning. Hvis det ikke kan lade sig gøre med vragdyk tager vi peak performance / opdrift kontrol.

PADI Deep Diver Speciality - 2000 kr. Læs mere

Incl 4 dyk + lån af materialer. Du skal have en dykker computer eller leje en ombord.

PADI Wreck Diver Speciality - 2000 kr. Læs mere

Incl 4 dyk + lån af materialer. Spørg om det kan lade sig gøre på dit togt.

PADI Rescue Diver- 3000 kr.  Læs mere

Incl lån af materialer. Det kræver du har et gyldigt førstehjælps kursus inden for de sidste 2 år for at blive certificeret.

PADI Dive master - 6000 kr. Læs mere

Fri dykning ombord. Du skal købe dive master crew pakke hos PADI, koster ca. 1800 kr + du skal have et gyldigt førstehjælps kursus inden for de sidste 2 år.​ Du skal have eget dykker udstyr. Det nemmeste for dig ville være at betale for et e-learning online kursus hos PADI.com så alt teori er taget inden påmønstring.

Bemærk !!  På alle kursus skal du betale en certificeringsafgift til PADI på 500 kr som betales til din dykker instruktør ombord. Dykker instruktør vil sørge for betaling og registering hos PADI. Du får efterfølgende et dykker bevis tilsendt fra PADI:

 

FUN DYK :

FUN DYK koster 150 krDyk er incl guide, dykker tank, bly/bælte, bcd & regulator.

FUN dyk afregnes i cash ombord til skipper eller dykker instruktør.

Flybillet & forsikring

Du kan under dit togt se hvor du skal stå på og af båden. Du skal påregne, at der vil være transport til båden via indenrigsfly, bus, færge eller lignende fra Internationale lufthavn. Vi gør hvad vi kan for at være på stedet til aftalt dato, dog kan der forkomme forsinkelser pga vind & vejr samt akutte problemer/udfordringer.
 

Du selv finde dine flybilletter på momondo.dk  eller købe direkte hos flyselskaberne hvilket giver en større sikkerhed ved forsinkelser og cancelled fly.

HUSK... du skal have en retur flybillet ud af de fleste lande før de vil lade dig komme ind i landet

Visum :

HUSK...at undersøge om du skal have Visum til det land du skal sejle i. De fleste lande giver dig 30 dages visum ved indrejse. Er du i tvivl så spørg skipper.


Du SKAL som minimum have en rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport. Kopi skal medbringes til skibet og gives til skipper. Husk, at forsikringen også skal dække dykning hvis du vil dykke.

Ombord er vi dækket af Dan Europe forsikring. Det er den bedste dykker forsikring på markedet Forsikringen kan også gælde sygdom/hjemtransport. Se link https://www.daneurope.org/home

fælleskabet ombord

Det er besætningen i samarbejde med skipper, der bestemmer hvordan opgaverne som madlavning, rengøring osv ordnes og fordeles. Skal det være faste madhold, hvor tit skal der gøres rent osv eller skal vi bare tage det som det kommer. Din indflydelse er gældende.

Vi bliver nødt til at spare på ferskvand, derfor kan der IKKE bruges ferskvand til at bade i. Hvis det regner så er det oplagt at tage sig et ferskvands bad. Vi kan selvfølgelig drikke alt det vand som vi behøver. 

Hensynstagende rygning er tilladt ombord. Ryge sted udpeges af skipper på den enkelte båd.

Vi vil intet have med hash, stoffer osv at gøre, hverken ombord eller i land. Det er ulovligt ! og kan have store konsekvenser for båd, skipper og besætning. Er der bare en begrundet mistanke om, at gaster har været i kontakt med alle former for stoffer, smides de af båden…ingen tolerance !

Hvad skal jeg have med ?

 Pak let i en taske, der  stuves af vejen. Du får brug for shorts, bikini, t-shirts, badetøj, undertøj, en varm trøje og lange bukser, de samme som du har på i flyveren, håndklæder 2 stk, lagen 2 stk, kasket, dagturs taske/ rygsæk, sandaler, solbriller, solcreme, musik device, harddisk eller usb til billeder, tandbørste og personlig pleje. Der er som regel meget varmt så en silke lagen pose eller en sovepose kan være guld værd, hvis man planlægger at sove på dækket under stjernerne….der er ingen af disse ting, du ikke kan købe ved ankomst.. 

Erfaringen er, at alle tager for meget med, som de ikke får brug for. Det gælder dog ikke, når vi snakker rugbrødsblandinger, spegepølse, lakrids og andre godter..

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube